104.00-5 Mitas RAIN

104.00-5 Mitas RAIN

Broj artikla: sx-784218
(Napišite mišljenje)

neto 27 €

bruto 34


6 mjeseci
3-14 dana
9
Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi robe, molimo vas da nas kontaktirate na sledeći broj telefona: +385/18000015 ili ukoliko želite da vas pozovemo kliknite ovde: Molim vas, pozovite me
U slučaju kupnje količine preko 6 komada, možete računati na dodatni popust!

 db
Ime: 104.00-5 Mitas RAIN
Kategorija: Moto gume
Proizvođač: MITAS
Godišnje doba: Za sva godišnja doba guma
Širina: 104.00
Visina:
Prečnik felge: 5
LI:
SI:
Potrošnja goriva:
Razina buke:
Prianjanje na mokroj podlozi:

QR kod

Gume za sva godišnja doba

Gume za sva godišnja doba kombinuju osobine zimskih i ljetnih guma, pa su primjenjive tijekom cijele godine. Predstavljaju optimalan izbor za one koji malo koriste vozilo tijekom godine i ne izlažu ih ekstremnim vremenskim uslovima kao što su velike vrućine ili snježne padavine.

sx-784218

Motorgumi
All seasons

MITAS a.s is one of Europe’s leading producers of agricultural tyres. Mitas manufactures and sells tyres under three brand names: the company’s own Mitas and Cultor, and Continental under licence. In addition, MITAS a.s. produces and distributes a wide range of Mitas-branded industrial and motorcycle tyres. MITAS a.s. is a member of ČGS HOLDING a.s. and operates three production plants in the Czech Republic, one in Serbia and one in the USA, and maintains a global sales and distribution network.

Ocjena proizvoda - Napišite mišljenje

Nemam mišljenje

Oznaka gume

Od 1. studenog 2012. na tržištu su dostupne gume, a poslije 1.srpnja 2012. godine moraju posjedovati EU naljepnicu za gume za navedene kriterije kao što su otpor pri kotrljanju, držanje na mokroj podlozi, emisija buke. Uredba je obvezujuća na etiketi EU guma za sve članice Europske unije. To vrijedi za sve gume putničkih automobila, lakih kamiona i kamiona. (Klase C1, C2 i C3). Cilj naljepnica za gume je kako bi se osigurale bolje informacije potrošačima EU, o sigurnosti i zaštiti okoliša i svojstvima gume. Naljepnica na gumi će služiti potrošaču kao aktivna podrška pri odlučivanju. Naljepnica EU guma će biti slična onima koje su već u klasifikaciji električnih aparata kao što su hladnjaci i perilice rublja.One su poznate, na primjer, po boji kodova počevši s najboljima (zelena kategorija- A -) pa sve do najlošijeg svojstva (crvena kategorija -G- ) .

Detalji